Repeater N/G - firmware a moc nadajnika FM

zasięg, wydajność, bezpieczeństwo Wi-Fi, 802.11 n, 802.11 ac, Dualband, pasmo 2,4 GHz i 5 GHz, WPA/WPA2, WDS
ODPOWIEDZ
2New
FRITZ!Świeżak
Posty: 3
Rejestracja: 26 gru 2013, 14:22

Repeater N/G - firmware a moc nadajnika FM

Post autor: 2New »

Witam

Zauważyłem w swoim repeaterze, że moc nadajnika FM zależy od tego, jakie oprogramowanie układowe jest wgrane do urządzenia. Na starym oprogramowaniu moc nadawania jest znacznie wyższa niż na ostatnich 2 wersjach.

Czy Wy, użytkownicy N/G, również to zauważyliście na swoim sprzęcie ? Ciekawe co jest powodem takiej sytuacji ?

BTW. Nie można już odpowiadać w pierwszym wątku w tym dziale, bo został zamknięty. Muzzy - dopisz może proszę rozwiązanie Twojego problemu, bo pewnie więcej osób chciałoby go poznać.
Awatar użytkownika
Muzzy
Administracja
Posty: 32
Rejestracja: 03 paź 2013, 14:20

Re: Repeater N/G - firmware a moc nadajnika FM

Post autor: Muzzy »

Rozwiązaniem okazało się, o ile mnie pamięć nie myli, ręczne wgranie nowego softu przez interface fritz.repeater pobranego z serwera ftp://ftp.avm.de/fritz.box/fritz.wlan_r ... /firmware/
welfarejenny
FRITZ!Megaekspert
Posty: 44302
Rejestracja: 23 wrz 2021, 12:28

Re: Repeater N/G - firmware a moc nadajnika FM

Post autor: welfarejenny »

welfarejenny
FRITZ!Megaekspert
Posty: 44302
Rejestracja: 23 wrz 2021, 12:28

Re: Repeater N/G - firmware a moc nadajnika FM

Post autor: welfarejenny »

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
RTuphox
FRITZ!Specjalista
Posty: 91
Rejestracja: 24 sie 2021, 14:24

-

Post autor: RTuphox »

Witam.
Próbuję ueuchomić Fritzboxa 3370 z moją siecią bezprzewodową, tzn. router Linksys WRT54.
Router Linksys jest w trybie AP i ustawiony kanał 1 i ten sam kanał ustawiłem w fritzu, potem zaznaczam tryb repeater w fritzu, wyszukuje mi dostępne sieci, ale wszystkie dostępne sieci w tym moja z którą chcę sie połączyć nie ma możliwości zaznaczenia, wybrania sieci bazowej.
Próbowałem różne kombinacje i z żadną siecią fritzbox nie che się połączyć.
Ktoś z Was przeprabiał ten temat na 3370? dodam ,że mam oprogramowanie z freetz.
ODPOWIEDZ